Nyheter via sociala medier

FACEBOOK

Nu är UNgHbg avslutat! UNgHbg är ett FN-rollspel som anordnas av Helsingborgs FN-förening och som bjuder in Helsingborgs gymnasieskolor att delta. I år var elever från ProCivitas, Johannes Hedberg, Cultura, Filborna, TBS - och Campeon med, totalt nära 100 elever.

Campeon representerade; Ryssland: Annie Gunnarsson och Erik Hellberg i FS och Sakarias Hanssen och Hugo Rydberg i MR; Israel: Isak Skön och Philip Sänneskog i FS och Adrian Garpvall och Hugo Gunnarsson i MR; Kuba: Elsa Andersson och Cornelius Johnsson i FS och Elin Mäkelä och Sara Holmkvist i MR; Indien: Johanna Hansson och Josefin Otto i FS, Simon Svensson och Oskar Jarnsjö i MR; Palestina: Mohamad Chehade i FS och Milorad Vukusavjlevic i MR; samt Amnesty: Hanna Jyrinki i MR.

De allra högst ärade bland campeoniterna blev: Bästa svar på tal i FS: Philip Sänneskog. Bästa talare i MS: Milorad "hallå de e mish" Vukosavljevic. Bästa delegation i FS och MR: Annie Gunnarsson, Erik Hellberg (aka CP30), Sakarias Hanssen och Hugo Rydberg. Bästa inlevelse MR: Hanna Jyriniki. Mest pålästa delegat i FS: Mohamad Chehade.

Bra jobbat allihopa! 😀 😀 😀
... See MoreSee Less

View on Facebook

INSTAGRAM

TWITTER