Nyheter via sociala medier

FACEBOOK

Stort tack till Team Rynkeby, Helsingborg, för ett välarrangerat skollopp i Pålsjö Skog! Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Igår gick "Skolloppet" av stapeln och Campeon, tillsammans med andra gymnasieskolor i Helsingborg, deltog för att samla in pengar till Barncancerfonden. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Nu är UNgHbg avslutat! UNgHbg är ett FN-rollspel som anordnas av Helsingborgs FN-förening och som bjuder in Helsingborgs gymnasieskolor att delta. I år var elever från ProCivitas, Johannes Hedberg, Cultura, Filborna, TBS - och Campeon med, totalt nära 100 elever.

Campeon representerade; Ryssland: Annie Gunnarsson och Erik Hellberg i FS och Sakarias Hanssen och Hugo Rydberg i MR; Israel: Isak Skön och Philip Sänneskog i FS och Adrian Garpvall och Hugo Gunnarsson i MR; Kuba: Elsa Andersson och Cornelius Johnsson i FS och Elin Mäkelä och Sara Holmkvist i MR; Indien: Johanna Hansson och Josefin Otto i FS, Simon Svensson och Oskar Jarnsjö i MR; Palestina: Mohamad Chehade i FS och Milorad Vukusavjlevic i MR; samt Amnesty: Hanna Jyrinki i MR.

De allra högst ärade bland campeoniterna blev: Bästa svar på tal i FS: Philip Sänneskog. Bästa talare i MS: Milorad "hallå de e mish" Vukosavljevic. Bästa delegation i FS och MR: Annie Gunnarsson, Erik Hellberg (aka CP30), Sakarias Hanssen och Hugo Rydberg. Bästa inlevelse MR: Hanna Jyriniki. Mest pålästa delegat i FS: Mohamad Chehade.

Bra jobbat allihopa! 😀 😀 😀
... See MoreSee Less

View on Facebook

INSTAGRAM

TWITTER